The dates for the PAUG 2018 Database Designer International Conference has been set:
April 28 (Saturday, 12 PM) – April 30 (Monday, 3 PM).

Meeting room Lodge Lodge Rooms Falls

We will be returning to the Conference Center at Silver Falls. The peaceful, natural setting of Silver Falls State Park lends itself to a climate that fosters learning and creativity. The Portland Access User’s Group, a non-profit club dedicated to the advancement and enjoyment of MS Access, will be your host.

Contact our Conference coordinator, if you have questions or suggestions about the conference.

Past PAUG conferences.

Saturday April 29, 2017

9:00 AM to 12:00 PM UPPER Smith Creek Meeting Hall
Sign in
Informal Networking / Coffee and snacks will be available. 
Hike (10:00 AM) South Falls Loop.
12:00 PM to 1:00 PM Lunch in Big Leaf Dining Hall
1:00 PM to 2:15 PM Smith Creek Meeting Hall
Jack D. Leach: Web Service work from VBA. Part One
2:15 PM to 2:45 PM 30 Minute Break
2:45 PM to 4:00 PM Smith Creek Meeting Hall
Armen Stein: Great Database Design
4:00 PM to 4:30 PM 30 Minute Break
4:30 PM to 5:30 PM Smith Creek Meeting Hall
Shane Groff: MS Access Team Updates
5:30 PM to 6:30 PM Dinner in Big Leaf Dining Hall
6:30 PM to 8:30 PM Smith Creek Meeting Hall
The Future of Accesss Access as Seen by Those Who Use It: Panel Discussion w/ Jack D. Leach, Armen Stein, Juan Soto, Luke Chung and Alison Balter.

Sunday April 30, 2017

7:30 AM to 9:00 AM Breakfast in Big Leaf Dining Hall
9:00 AM to 10:15 AM Smith Creek Meeting Hall
Juan Soto: Closing sales over the phone
10:15 PM to 10:45 PM 30 Minute Break
10:45 AM to 12:00 PM Smith Creek Meeting Hall
Thomas Möller: Error handling for serious developers
12:00 PM to 1:00 PM Lunch in Big Leaf Dining Hall
1:00 PM to 2:00 PM Smith Creek Meeting Hall
Jack D. Leach: Database Performance using a remote backend.
2:00 PM to 2:30 PM 30 Minute Break
2:30 PM to 3:45 PM Smith Creek Meeting Hall
Alison Balter: Developing Custom Querying and Reporting Engines
3:45 PM to 4:15 PM 30 Minute Break
4:15 PM to 5:30 PM Smith Creek Meeting Hall
Luke Chung: Making your apps 64bit compatible
5:30 PM to 6:30 PM Dinner in Big Leaf Dining Hall
6:30 PM to 8:30 PM Smith Creek Meeting Hall
Running Your Development Business: Panel Discussion w/ Jack D. Leach, Armen Stein, Juan Soto, Luke Chung and Alison Balter.

Monday May 1, 2017

7:30 AM to 9:00 AM Breakfast in Big Leaf Dining Hall
9:00 AM to 10:15 AM Smith Creek Meeting Hall
Alison Balter: Developing Data Driven Applications
10:15 AM to 10:45 AM 30 Minute Break
10:45 AM to 12:00 PM Smith Creek Meeting Hall
Jack D. Leach: Web Service work from VBA. Part Two.
12:00 PM to 1:15 PM Checkout / Lunch in Big Leaf Dining Hall
1:15 PM to 3:00 PM Smith Creek Meeting Hall
Open Show and Tell
Raffle and End of Conference